This page last changed on Feb 17, 2014 by sejtam.

I just instaleld Openremote on my Synology NAS.

When I try to log in using the OpenRemote Controller app on the synology, I get:

Connection to 'http://beehive.openremote.org/3.0/alpha5/rest/user/sejtam/openremote.zip' failed, HTTP error code 503 - Service Temporarily Unavailable

When I try using the OpenRemote Designer app, I get:

Currently doing maintenance. We will be back soon....

What'sup?

Should be available now. Please try again.

Posted by juha at Feb 18, 2014 01:28

Ok. that works now, and I can log in with the OpenRemote Designer.

However, using the same account/password with the OpenRemote Controller
yields:

Authentication failed, please check your username and password.

Posted by sejtam at Feb 18, 2014 02:51

Please make sure to add a panel design first. An empty account will report an auth fail.

Posted by juha at Feb 18, 2014 02:53

ah ok. that seems to solve that. will continue later..

Posted by sejtam at Feb 18, 2014 03:43

When I try using the OpenRemote Designer app, I also get:

Currently doing maintenance. We will be back soon....

when do you expect to be back up?

thanks

Raffi

Posted by raffi at Apr 02, 2014 16:44

Hello

same for me!

so no need to worry. It will return

Posted by pierre2302 at Apr 02, 2014 17:50

Should be back now.

Posted by juha at Apr 02, 2014 18:29

Which modeler should I use demo , preview , or ? on both Im getting WE WILL BE BACK SOON...., even when Im in the interface , I cant select command for button!

Posted by arash53 at Apr 11, 2014 21:11
Document generated by Confluence on Jun 05, 2016 09:35