This page last changed on Mar 09, 2014 by pryonic.

I've recently installed the latest version of OpenRemote onto a Raspberry Pi. I've designed a panel and I'm trying to load it onto my Pi using these steps:

1) Panel is saved using online designer
2) I log on to the Pi http://192.168.0.25:8080/controller/
3) I enter my username and password for my designer account
4) Pressing submit causes the error "Connection to 'http://beehive.openremote.org/3.0/alpha5/rest/user/jamiecole/openremote.zip' failed, HTTP error code 301 - Moved Permanently"

The server log shows:

"ERROR 2014-03-09 19:40:17,043 : Synchronizing controller with online account failed : Connection to 'http://beehive.openremote.org/3.0/alpha5/rest/user/jamiecole/openremote.zip' failed, HTTP error code 301 - Moved Permanently
org.openremote.controller.exception.ConnectionException: Connection to 'http://beehive.openremote.org/3.0/alpha5/rest/user/jamiecole/openremote.zip' failed, HTTP error code 301 - Moved Permanently"

Any ideas what I'm doing wrong?

Yep,

I'm getting a similar error. When I try to sync my controller I get...

Connection to 'http://beehive.openremote.org/3.0/alpha5/rest/user/skogen75/openremote.zip' failed, HTTP error code 301 - Moved Permanently

and I cannot save my design changes from the preview designer. I get a different error though, but it seems to be related.

It must be a glitch on the servers.

Erik

Posted by skogen75 at Mar 09, 2014 20:56

Yes, working on some configuration changes on the web server related to other issue (Beehive icons not showing up). As usual, getting one part to work breaks the other. Stay tuned.

Posted by juha at Mar 09, 2014 23:01

we're back in business!! Thanks guys.

Posted by skogen75 at Mar 10, 2014 02:16

Thanks for the quick response guys!

Posted by pryonic at Mar 10, 2014 09:26
Document generated by Confluence on Jun 05, 2016 09:38